• Expo Gelre ziekenhuizen Zutphen

  Kleurrijke expositie van schilderijen op de 2e verdieping in de gang achter het priklab van o.a. de polikliniek cardiologie en longgeneeskunde en de gang van de scopieafdeling van het Gelre ziekenhuis in Zutphen. Het is een rare tijd maar hopelijk gaan we weer de goede kant op en kunnen we weer genieten van de mooie dingen. Expo te bekijken tijdens openingstijden.
  Gelre ziekenhuis Zutphen, Den Elterweg 77, Zutphen, Nederland
  1 september 2020 tot en met 30 november 2020
  Meer informatie
  Online expositie
 • KAPELexpo "Kunstenaars van langs de IJssel"

  Alma Noordermeer, Janny Bongers en Ina Bijvank exposeren hun schilderijen in het kapelletje van het voormalig RK klooster Sancta Maria in Renkum. Wij zijn er 3 weekenden van 7 t/m 22 nov van 12 tot 17 uur. Prachtige locatie met uitzicht op de Rijnvallei. Een mooie wandel route van ±4 km door de uiterwaarden van natuurgebied Jufferswaard kun je eraan vast knopen. Kom genieten van dit unieke plekje.
  Kapelletje v.m Sancta Maria klooster, Utrechtseweg 131, Renkum, Nederland
  7 november 2020 tot en met 22 november 2020
  Meer informatie
 • Open monumentendagen Remigiuskerk Steenderen

  Tijdens de open monumentendagen bent u welkom om de mooie Remigius kerk in Steenderen te komen bewonderen, een pseudo-basiliek uit de 13e eeuw. Er zullen verschillende muziek ensembles en solisten optreden van 12 tot 17 uur. Ook zal er een expositie zijn van schilderijen en het mooie Mitterreither orgel zal uiteraard te horen zijn. Heel uniek. Komt u kijken en luisteren.
  Remigius kerk, Dorpsstraat 20, Steenderen, Nederland
  12 september 2020 tot en met 13 september 2020
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  Schilderkunst, sieraden en keramiek in de slotkapel van het stadje Bronkhorst. Marga Zweers, Ina Bijvank, Corrie Dinnissen en Ina Kets exposeren samen. Zie hoe mooi dit kan combineren met de krachtige kleuren van de schilderijen die de ruimte rondom vullen van Ina en Marga, en de sieraden van Ina K. En de keramieke beelden van Corrie,...een doel is geboren om een bezoek te brengen aan het stadje.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2 , Bronkhorst, Nederland
  15 augustus 2020 tot en met 21 augustus 2020
  Meer informatie
 • Kunst4Daagse Gemeente Bronckhorst

  De Kunst4daagse laat u genieten van het prachtige landschap in de achterhoek en de leukste galerietjes. Op locatie Galeriebronkhorst in Steenderen doen dit jaar 6 kunstenaars mee. Schilderkunst; Ina, Ineke, Rietje en Joke, keramiek; Corrie, en objecten van cortenstaal in de tuin van Leo. Geniet binnen en buiten van kunst en het uitzicht aan de rand van het dorp Steenderen. De koffie staat klaar!
  Galeriebronkhorst, De Wilgen 5, Steenderen, Nederland
  30 mei 2019 tot en met 2 juni 2019
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  schilderkunst van Marga en Ina, sieraden van Tiny en houtsculpturen van Berend in de slotkapel van Bronkhorst midden in het kleinste stadje van Nederland. Elke dag is er een kunstenaar en zijn we open van 11 tot 17 uur. Ook het stadje zelf gelegen aan de prachtige IJssel, is zeker een bezoek waard. De koffie staat klaar en op zondagmiddag kunt u nog genieten van een muzikaal trombone trio.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  18 mei 2019 tot en met 24 mei 2019
  Meer informatie
 • Kunst aan de IJssel

  Kunst aan de IJssel kade van de prachtige Hanze stad Zutphen. Gezellige kunstmarkt met live muziek.
  Kunst aan de IJssel, IJsselkade, Zutphen, Nederland
  30 augustus 2015 tot en met 30 augustus 2015
  Meer informatie
 • Expo Kapel Bronkhorst

  Expositie in Kapel van kleinste stadje van Nederland Bronkhorst, een plattelands stadje met 160 inwoners en vele galerietjes. Ik exposeer samen met 2 andere kunstenaars, schilderijen en keramiek. Gratis entree.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  13 juni 2015 tot en met 19 juni 2015
  Meer informatie