• Expo St. Joriskerk Drempt

  zaterdag 10 augustus exposeer ik samen met het groepje waar ik mee schilder in Doesburg in de St Joriskerk te Drempt.. Tussen 11 en 16 uur ben je welkom en de koffie staat klaar. De oude kerk is vooral bekend om zijn beeldhouwwerken en de prachtige wandtapijten. Hoop je te zien Kerkstraat 1 Drempt.
  St Joriskerk , Kerkstraat 1, Drempt, Nederland
  10 augustus 2024 tot en met 10 augustus 2024
  Meer informatie
 • Expo Kapel Bronkhorst

  In het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst exposeer ik met 3 andere kunstenaars, van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 april. Marga en Ina met schilderijen en Gerda met keramiek en Tiny met sieraden in de slotkapel van het stadje. Je bent welkom. Elke dag van 11 tot 17 uur Bronkhorst Kapelstraat 1 7226LM
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 1 , Bronkhorst, Nederland
  20 april 2024 tot en met 26 april 2024
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  Expositie in het prachtige kapelletje midden in het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Samen met 3 andere kunstenaars laten we je genieten van schilderkunst, keramiek en sieraden. Ook het stadje zelf is zeker een bezoek waard, het stadje ligt schitterend aan de uiterwaarden van de mooie IJssel. Open elke dag van 11 tot 17 uur van 3 juni t/m 9 juni 2023
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  3 juni 2023 tot en met 9 juni 2023
  Meer informatie
 • Kunst4daagse Gemeente Bronckhorst

  4 dagen kunst bij Galeriebronkhorst. 7 kunstenaars laten u genieten van kleurrijke schilderijen, bonte keramiek en prachtige beelden in de tuin. Kunst binnen en buiten aan de rand van het dorp Steenderen met uitzicht op de dijk van de IJssel. Open elke dag van 10 t/m 17 uur Je bent welkom van 18 mei t/m zondag 21mei. Er zijn ook fietsroutes en een brochure ook bij ons verkrijgbaar.
  Galeriebronkhorst, De Wilgen 5, Steenderen, Nederland
  18 mei 2023 tot en met 21 mei 2023
  Meer informatie
 • Expositie Deventer Ziekenhuis

  Ik exposeer met mijn schilderijen op de Dialyseafdeling van Deventer ziekenhuis, deze afdeling is bereikbaar via de centrale hal. Loop gerust eens binnen, in het ziekenhuis zijn ook andere tentoonstellingen.
  Deventer Ziekenhuis, Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer, Nederland
  9 januari 2023 tot en met 1 mei 2023
  Meer informatie
 • Expositie SKB Streekziekenhuis Winterswijk

  In de poli gangen van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, SKB in Winterswijk exposeer ik met mijn schilderijen. De schilderijen hangen bij de Poliklinieken. Hoofdingang rechtsaf, Poli KNO ( 4.3 ) en 2e verdieping Poli MDL ( 7.4 ). Je kunt hier gerust binnen lopen en kijken en genieten van de heerlijke koffie in het mooie restaurant.
  Streekziekenhuis Koningin Beatrix, Beatrixpark 1, Winterswijk, Nederland
  7 januari 2023 tot en met 29 april 2023
  Meer informatie
 • September Kunstdag

  Op zaterdag 24 september SeptemberKunst in de Remigiuskerk in Steenderen. Van 11 tot 19 uur kunt u genieten van verschillende kunstbeoefenaars die hier hun werk tonen. Kom gerust even rond kijken en neem even een kopje koffie in de koffiecorner.
  Remigiuskerk, Dorpsstraat 20, Steenderen, Nederland
  24 september 2022 tot en met 24 september 2022
  Meer informatie
 • Expo Kapel Bronkhorst

  Expositie in de Kapel van het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst. Kleurrijke schilderijen, grillige objecten van keramiek en sieraden zullen in de Kapel te zien zijn. Met 4 kunstenaars laten wij je genieten van onze kunstwerken. Ook het prachtige stadje aan de Gelderse IJssel is zeer de moeite waard om ook even te wandeling richting het pondje en de uiterwaarden van de IJssel. Kom kijken.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  4 juni 2022 tot en met 10 juni 2022
  Meer informatie
 • Kunst4Daagse gemeente Bronckhorst

  Kunst4daagse bij Galeriebronkhorst waar u kunt genieten van 7 kunstenaars op deze unieke locatie. Kleurrijke schilderijen, kleurrijke objecten van keramiek en prachtige beelden in de tuin van deze mooie galerie aan de rand van het dorp Steenderen. Kom genieten van het uitzicht en geniet van kopje koffie. Ook zijn er verspreid door de gemeente Bronckhorst verschillende galerieën open.
  Galeriebronkhorst, De Wilgen 5, Steenderen, Nederland
  26 mei 2022 tot en met 29 mei 2022
  Meer informatie
 • Expositie in Fysiopraktijk Berghstede te s-Heerenberg

  In het dorpje s-Heerenberg aan de Duitse grens hangen enkele van mijn schilderijen in de Fysiopraktijk Berghstede. Open van maandag tot vrijdag.
  Praktijk Berghstede, Plantsoensingel zuid 3, s-Heerenberg, Nederland
  30 januari 2022 tot en met 24 juni 2022
  Meer informatie
 • NovemberKUNST

  In het weekend van 6 en 7 november opent de Remigiuskerk haar deuren voor NovemberKUNST. Een aantal kunstbeoefenaars uit Oost-Gelderland laten hun werk zien. De diversiteit van de werken zal direct in het oog springen! Zo zijn er naast de vele schilder- en tekentechnieken, ook sculpturen te zien, in zowel hout, steen als klei. Maar ook sieraden, handwerk in leer, beeldhouwwerken, glasdecoratie.
  Remigiuskerk Steenderen, Dorpsstraat 20, Steenderen, Nederland
  6 november 2021 tot en met 7 november 2021
  Meer informatie
 • KAPELexpo - voor kunst en zo in Renkum

  Kunstenaars van langs de IJssel, exposeren in Kapelletje Renkum. Dieuwke, Rita, Clarie en Ina exposeren hun schilderijen op deze prachtige locatie die uitkijkt op de uiterwaarden van de Nederrijn. Vanaf het kapelletje kun je ook een heerlijke wandeling maken door de uiterwaarden. Kom genieten samen met ons. Een wandel route ligt voor je klaar.
  KAPELexpo - voor kunst en zo, Utrechtseweg 131, Renkum, Nederland
  4 september 2021 tot en met 19 september 2021
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  Expositie in het kapelletje in het kleinst stadje van Nederland Bronkhorst. Schilderijen, keramiek en sieraden. Marga Zweers en Ina Bijvank met hun kleurrijke schilderijen en Corrie Dinnissen met haar prachtige keramiek en Anke Mosselman met sieraden van allerlei materiaal. Kom kijken en genieten. Ook van het prachtige stadje waar u heerlijk kunt wandelen richting de IJssel en uiterwaarden.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  12 juni 2021 tot en met 18 juni 2021
  Meer informatie
 • Kunst4Daagse gemeente Bronckhorst Helaas kan het niet doorgaan!!!!!

  Galeriebronkhorst, aan de rand van het dorp Steenderen. Een niet alledaags woonhuis waarbij zowel huis als tuin je onderdompelen in een combinatie van kleurrijke schilderijen, bonte keramiek, strakke vormgeving, prachtige beelden, fantastisch uitzicht en een gastvrije ontvangst. En tijdens deze 4 kunstdagen nodigt Ina Bijvank samen met 6 deelnemende kunstenaars je uit. Kunst, koffie en genieten!
  Galeriebronkhorst, De Wilgen 5, Steenderen, Nederland
  13 mei 2021 tot en met 16 mei 2021
  Meer informatie
 • Expositie in Kapelletje van het v.m Sancta Maria klooster in Renkum. Voor de 2e keer afgelast.

  Clarie Hartjes, Rita Weber, Dieuwke Lieuwma, Tiny Hietkamp en Ina Bijvank exposeren hun schilderijen in het kapelletje in Renkum. Wij zijn er 3 weekenden van 20 febr t/m 7 maart van 12 tot 17 uur. Prachtige locatie met uitzicht op de Rijnvallei. Een mooie wandel route van ±4 km door de uiterwaarden van natuurgebied Jufferswaard kun je eraan vast knopen. Kom genieten van dit unieke plekje.
  KAPELexpo - voor kunst en zo in Renkum, Utrechtseweg 131, Renkum, Nederland
  20 februari 2021 tot en met 7 maart 2021
  Meer informatie
 • KAPELexpo HELAAS!!!! de expositie is afgelast door de recente corona maatregelen.

  Alma Noordermeer, Janny Bongers en Ina Bijvank exposeren hun schilderijen in het kapelletje van het voormalig RK klooster Sancta Maria in Renkum. Wij zijn er 3 weekenden van 7 t/m 22 nov van 12 tot 17 uur. Prachtige locatie met uitzicht op de Rijnvallei. Een mooie wandel route van ±4 km door de uiterwaarden van natuurgebied Jufferswaard kun je eraan vast knopen. Kom genieten van dit unieke plekje.
  Kapelletje v.m Sancta Maria klooster, Utrechtseweg 131, Renkum, Nederland
  7 november 2020 tot en met 22 november 2020
  Meer informatie
 • Open monumentendagen Remigiuskerk Steenderen

  Tijdens de open monumentendagen bent u welkom om de mooie Remigius kerk in Steenderen te komen bewonderen, een pseudo-basiliek uit de 13e eeuw. Er zullen verschillende muziek ensembles en solisten optreden van 12 tot 17 uur. Ook zal er een expositie zijn van schilderijen en het mooie Mitterreither orgel zal uiteraard te horen zijn. Heel uniek. Komt u kijken en luisteren.
  Remigius kerk, Dorpsstraat 20, Steenderen, Nederland
  12 september 2020 tot en met 13 september 2020
  Meer informatie
 • Expo Gelre ziekenhuizen Zutphen

  Kleurrijke expositie van schilderijen op de 2e verdieping in de gang achter het priklab van o.a. de polikliniek cardiologie en longgeneeskunde en de gang van de scopieafdeling van het Gelre ziekenhuis in Zutphen. Het is een rare tijd maar hopelijk gaan we weer de goede kant op en kunnen we weer genieten van de mooie dingen. Expo te bekijken tijdens openingstijden.
  Gelre ziekenhuis Zutphen, Den Elterweg 77, Zutphen, Nederland
  1 september 2020 tot en met 30 november 2020
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  Schilderkunst, sieraden en keramiek in de slotkapel van het stadje Bronkhorst. Marga Zweers, Ina Bijvank, Corrie Dinnissen en Ina Kets exposeren samen. Zie hoe mooi dit kan combineren met de krachtige kleuren van de schilderijen die de ruimte rondom vullen van Ina en Marga, en de sieraden van Ina K. En de keramieke beelden van Corrie,...een doel is geboren om een bezoek te brengen aan het stadje.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2 , Bronkhorst, Nederland
  15 augustus 2020 tot en met 21 augustus 2020
  Meer informatie
 • Kunst4Daagse Gemeente Bronckhorst

  De Kunst4daagse laat u genieten van het prachtige landschap in de achterhoek en de leukste galerietjes. Op locatie Galeriebronkhorst in Steenderen doen dit jaar 6 kunstenaars mee. Schilderkunst; Ina, Ineke, Rietje en Joke, keramiek; Corrie, en objecten van cortenstaal in de tuin van Leo. Geniet binnen en buiten van kunst en het uitzicht aan de rand van het dorp Steenderen. De koffie staat klaar!
  Galeriebronkhorst, De Wilgen 5, Steenderen, Nederland
  30 mei 2019 tot en met 2 juni 2019
  Meer informatie
 • Expositie Kapel Bronkhorst

  schilderkunst van Marga en Ina, sieraden van Tiny en houtsculpturen van Berend in de slotkapel van Bronkhorst midden in het kleinste stadje van Nederland. Elke dag is er een kunstenaar en zijn we open van 11 tot 17 uur. Ook het stadje zelf gelegen aan de prachtige IJssel, is zeker een bezoek waard. De koffie staat klaar en op zondagmiddag kunt u nog genieten van een muzikaal trombone trio.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  18 mei 2019 tot en met 24 mei 2019
  Meer informatie
 • Kunst aan de IJssel

  Kunst aan de IJssel kade van de prachtige Hanze stad Zutphen. Gezellige kunstmarkt met live muziek.
  Kunst aan de IJssel, IJsselkade, Zutphen, Nederland
  30 augustus 2015 tot en met 30 augustus 2015
  Meer informatie
 • Expo Kapel Bronkhorst

  Expositie in Kapel van kleinste stadje van Nederland Bronkhorst, een plattelands stadje met 160 inwoners en vele galerietjes. Ik exposeer samen met 2 andere kunstenaars, schilderijen en keramiek. Gratis entree.
  Kapel Bronkhorst, Kapelstraat 2, Bronkhorst, Nederland
  13 juni 2015 tot en met 19 juni 2015
  Meer informatie